De Sims 4: Xbox One en PlayStation 4 officiële trailer!

En nu is het ook officieel bevestigd: De Sims 4 komt naar de consoles! Op 17 november 2017 komt het spel wereldwijd uit op de Xbox One en PlayStation 4 zoals in de bovenstaande trailer te zien valt. De console versie zal alle updates bevatten die we al op de computer voorbij hebben zien komen waaronder zwembaden, peuters en de wereld Newcrest. Heel veel meer laat de trailer momenteel nog niet zien, naast dan wat standaard in-game promotiebeelden die net zo goed van de computer hadden kunnen komen. Geen werkelijke gameplay of iets dergelijk, al horen we daar hopelijk binnenkort nog meer over. De Sims 4 kost op beide platformen bij de release 50 euro.

Pre-orderen geeft toegang tot het accessoirespakket De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires. Dat accessoirespakket kennen we al als het tweede accessoirespakket van het spel voor de computer, dus daarmee lijkt het een kwestie van tijd voordat ook de andere uitbreidingen hun weg vinden naar de consoles. Vergelijkbaar met de desktop versie bestaat er voor de consoles verder ook een Deluxe Party Edition (PlayStation 4, Xbox One) voor 60 euro. Daarmee krijg je drie dagen eerder toegang tot het spel en ontvang je daarnaast de “Feestbeest”, “Tot inde vroege uurtjes” en “Dierenhoedjes” pakketten. Simmers met EA Access, het abbonement vergelijkbaar met Origin Access maar dan voor de Xbox One, kunnen De Sims 4 zelfs al vanaf 9 november 2017 voor een bepaalde tijd (waarschijnlijk zo’n 10 uur) gratis uitproberen. Bovendien krijgen zij 10 procent korting bij de aanschaf.

Maxis en het getalenteerde Blind Squirrel Games-team kondigen aan dat De Sims 4 op 17 november 2017 wereldwijd verschijnt op Xbox One en PlayStation 4.

Sinds de eerste lancering op de PC hebben we veel verschillende updates uitgevoerd op het basisspel. Zo hebben we bijvoorbeeld spoken, zwembaden, nieuwe carrières en de “Newcrest”-wereld toegevoegd om ervoor te zorgen dat de leefwereld van je Sims regelmatig werd uitgebreid. Daarnaast hebben we de Creëer-een-Sim-tool gereviseerd om meer geslachtsaanpassingsopties te kunnen bieden; en recentelijk hebben we natuurlijk ook peuters toegevoegd als nieuwe levensfase! Al deze geweldige updates zullen direct vanaf de lancering beschikbaar zijn als je De Sims 4 op console speelt.

Vraag en Antwoord

Inmiddels heeft Maxis ook een Vraag en Antwoord pagina gepubliceerd op de site van De Sims. Wat interressante zaken die daarin worden benoemd:

  • Spelbestanden en creaties kunnen helaas niet onderling worden uitgewisseld. Datzelfde geldt ook voor aangeschafte content.
  • Vrijwel alle cheats die op de computer werken, werken ook op de consoles.

In de rest van de post vind je alle vragen met bijbehorende antwoorden:

Komt er een vroege proefversie voor EA Access-leden?
Ja! Spelers met een Xbox One en een EA Access-abonnement kunnen de game al op 9 november proberen. Er zijn voorwaarden, beperkingen en uitsluitingen van toepassing.

Kijk op ea.com/eaaccess/nl_NL/terms en ea.com/eaaccess/nl_NL voor meer informatie

Wat krijg ik als ik de Standard Edition reserveer?
Als je de Standard Edition* reserveert op console, dan krijg je wanneer de game wordt uitgebracht het De Sims™ 4 Perfecte Patio Accessoirepakket, met bubbelbaden, meer outfits en bonusdecoraties (ter waarde van $9,99!).

*Er zijn bepaalde voorwaarden en beperkingen van toepassing. Kijk op www.ea.com/nl/the-sims/the-sims4/console/disclaimers voor meer informatie.

Wat krijg ik als ik de Deluxe Party Edition reserveer?
Als je de Deluxe Party Edition** reserveert op console, dan krijg je 3 dagen eerder (14 november) al toegang tot de game en krijg je De Sims™ 4 Perfecte Patio Accessoirepakket, “Feestbeest” Digitale Content, “Tot in de vroege uurtjes” Digitale Content en “Dierenhoedjes” Digitale Content. De “Feestbeest” Digitale Content bevat Brandende Fakkelbar en strakke, stijlvolle kleding voor je Sims, de “Tot in de vroege uurtjes” Digitale Content bevat een laserlichtshow, leuke decoraties en de meest geweldige kostuums om een feestje mee te bouwen en de “Dierenhoedjes” Digitale Content bevat een collectie leuke dierenhoedjes die jouw Sims vol trots kunnen dragen.

**Er zijn bepaalde voorwaarden en beperkingen van toepassing. Kijk op www.ea.com/nl/the-sims/the-sims4/console/disclaimers voor meer informatie

Welke functies zitten er in deze versie?
De versies voor Xbox One en PlayStation 4 bevatten tal van geweldige updates die uitgebracht zijn sinds de release van de game, variërend van geesten en zwembaden tot nieuwe carrières, halve muren, vaatwassers en meer. Om nog maar te zwijgen over de wereld van Newcrest die we toegevoegd hebben om jouw Sims de ruimte te geven om te blijven groeien, het volledig verbeterde Creëer-een-Sim, met veel meer opties voor geslachten, en onlangs nog, de toevoeging van peuters als speelbare levensfase!
Kan ik cheats gebruiken in het spel?
Absoluut! Spelers kunnen bijna elke cheat van de PC gebruiken op de console.
Hoe werkt de Galerie en hoe kunnen spelers zelfgemaakte content delen?
De Galerie is niet beschikbaar in de versies voor Xbox One en PlayStation 4, maar spelers kunnen hun ervaringen wel delen via de sociale functies die geïntegreerd zijn in die platforms.
Blijven jullie na de release game-updates uitbrengen, zoals dat voor de PC het geval was?
Ons doel is om de game regelmatig te updaten met nieuwe functies en verbeteringen.
Welke downloadbare content wordt er uitgebracht?
Na de release brengen we enkele van de populairste uitbreidingen, game packs en accessoirespakketten van De Sims 4 uit voor Xbox One en PlayStation 4, en we staan te popelen om deze informatie in de loop van de komende maanden met jullie te delen.
Wanneer wordt de downloadbare content uitgebracht?
In de loop van de komende maanden kunnen we meer informatie met jullie delen, en we kunnen niet wachten om na de release enkele van de beste ervaringen van De Sims 4 te delen met spelers op de console.
Krijgt de downloadbare content dezelfde prijs als die voor de PC?
Ja, de prijzen zullen overeenkomen met die op Origin, met uitzondering van sales/acties.
Welke sociale functies zijn er op de console?
Spelers op de console kunnen schermafbeeldingen delen, gameplay streamen via de ingebouwde functionaliteit van hun platform en krijgen toegang tot de in-game spelhub.
Als ik De Sims 4 op PC of Mac bezit, zijn de downloadbare content die ik gekocht heb dan overdraagbaar naar de versies voor Xbox One of PlayStation 4?
De content die je koopt is specifiek voor elk platform en kan dus niet worden overgedragen naar andere platforms.
Als ik De Sims 4 op PC of Mac bezit, zijn mijn opgeslagen spellen en creaties dan overdraagbaar naar de versies voor Xbox One of PlayStation 4?
Opgeslagen spellen en creaties zijn specifiek voor het platform waarop ze gecreëerd zijn en kunnen dus niet worden overgedragen.
Als ik niet reserveer, kan ik het De Sims 4 Perfecte Patio Accessoirespakket dan later nog kopen?
Maak je geen zorgen, je hoeft niets te missen! Je kunt het De Sims 4™ Perfecte Patio Accessoirespakket kopen na de release van de volledige game.
Door welk team wordt deze game ontwikkeld?
Maxis werkt met het getalenteerde team van Blind Squirrel Games om De Sims 4 naar Xbox One en PlayStation 4 te brengen.
Kan ik achievements/trofeeën verdienen?
Ja! We bieden ondersteuning voor achievements/trofeeën op zowel Xbox One als PlayStation 4.

EA.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *