De Sims 4: Teaser van het peuter accessoirespakket!

Teaser peuter accessoirespakket De Sims 4

Zojuist is de teaser uitgebracht van het komende accessoirespakket voor De Sims 4! Zoals eerder al bekend gemaakt in de kwartaal teaser draait dit pakket helemaal om peuters. Ook de teaser laat er wat van zien, maar veel is het uiteraard nog niet. Zoals het er nu naar uitziet lijkt het pakket in ieder geval een peuterglijbaantje te bevatten evenals wat kleiner (buiten)speelgoed op de achtergrond, al blijft het natuurlijk wel afwachten wat daar decoratie van is en wat ook daadwerkelijk functioneel.

Morgen, 15 augustus 2017, krijgen we er in ieder geval meer informatie over, want dan wordt het accessoirespakket officieel aangekondigd. Aangezien volgende week gamescom is, verwacht ik dan de uiteindelijke release dan over twee weken. Met De Sims 4 Coole Keukenaccessoires ging het twee jaar geleden immers hetzelfde waarbij het pakket bovendien al uit te proberen was tijdens gamescom. De Sims 4 zelf zal sowieso op gamescom aanwezig zijn, maar naast dat je er de PlayStation 4 en Xbox One versie kunt spelen, is er nog niks meer bevestigd. Over dat alles krijgen we binnenkort vast nog wel meer te horen, zo gok ik.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *