De Sims 4 Peuter Accessoires: Nieuwe korte video

Eerder deze week zagen we al de trailer van De Sims 4 Peuter Accessoires en vandaag krijgen we van dat pakket weer wat nieuw beeldmateriaal te zien. Het is een klein filmpje van een halve minuut, maar desalniettemin altijd interessant om te zien. In de video krijgen we namelijk het verhaal te zien van twee peuters die elkaar ontmoeten op een speelafspraakje, samen opgroeien, en uiteindelijk zelfs met elkaar trouwen.

Morgenavond heb je overigens een kans om nog meer van De Sims 4 Peuter Accessoires te zien; dan wordt het pakket namelijk uitgelicht tijdens de live broadcast.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *