GamesRadar+ interviewt SimGuruGrant over De Sims 4 Honden en Katten

De nieuwssite GamesRadar+ was vandaag aanwezig op gamescom en heeft daar de kans gehad SimGuruGrant te interviewen over De Sims 4 Honden en Katten. Heel diepgaand is het interview niet, maar desalniettemin leert het ons wel meer over hoe het uitbreidingspakket tot stand is gekomen en welke keuzes er zijn gemaakt tijdens de productie ervan. Als je even tijd hebt, is het ’t zeker waard om even door te lezen.

Een stukje van het interview staat hieronder, de rest kun je lezen in het originele artikel op GamesRadar+.

GamesRadar+: Have pets been something that fans have been asking to see return to The Sims?
Grant Rodiek: Let me put it this way: before we even launched the base game, fans were asking for this expansion. Dogs and cats are the most requested feature in every Sims life cycle and it is our single biggest challenge as a studio, for a couple reasons:

One, we have to add two new species, and if you look ‘under the hood’, it’s actually five: puppies, kittens, small dogs, large dogs, cats. This means we have to do, in some cases, five times the animation we normally do, not to mention we need to animate every permutation of child to puppy, adult to puppy, and so forth (when you think about socials). Basically, from a technical perspective, it requires a massive update to the engine that no other expansion requires.

Two, people are very passionate about pets. Cats and dogs are so meaningful to people’s lives, and they are very focused on what they can do in our game.

GamesRadar+

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *