SimGuruDuke toont eerste screens van De Sims 4 Console

De Sims 4 Console op gamescom

Wie op gamescom aanwezig is deze week (tot en met 26 augustus 2017) heeft daar de kans De Sims 4 Console op de PlayStation 4 en Xbox One uit te proberen. Hoewel daar geen enkel beeldmateriaal van mag worden genomen – ook geen foto’s van de schermen – heeft SimGuruDuke, een van de SimGuru’s verantwoordelijk voor de console versie, er toch twee foto’s van gemaakt en gedeeld op Twitter:

Klik op de screens om ze groter te bekijken. Open ze eventueel ook in een nieuw tabblad om ze op volledige grootte te kunnen bekijken.

Vrijwel alles daarbij ziet er zo op het eerste oog eigenlijk nagenoeg hetzelfde uit als op de computer. De menuknoppen rechtsboven zijn iets anders, maar verder zie ik geen merkbare verschillen. Ook de gehele interface lijkt even groot gebleven, al zullen er vast wel opties zijn om dat op te schalen. De beschrijvingen van de karaktereigenschappen bijvoorbeeld zouden anders haast niet meer te lezen zijn van meer dan een meter afstand.

Ergens na gamescom komt er overigens ook nog officieel in-game beeldmateriaal. Wanneer precies, dat weten we niet, maar ik gok dat het niet heel lang meer zal duren. De Sims 4 Console zal uiteindelijk op 17 november 2017 uitkomen.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *