SimGuruGraham over wasmachines en drogers uit De Sims 4 Wasgoed Accessoires

SimGuruGraham heeft op Twitter meer informatie gedeeld over de nieuwe gameplayobjecten die straks in De Sims 4 Wasgoed Accessoires te vinden zullen zijn. Zoals we al wisten, zouden die zich op het thema ‘het wassen van kleding’ richten en dat betekent uiteraard ook de komst van de flink gewilde wasmachine en droger. De afgelopen tijd zijn daar verschillende implementatie review meetings voor geweest en de resultaten daarvan heeft SimGuruGraham voor ons samengevat:

De concept art voor een wasmachine en droger die we hebben besproken in de implementatie review meeting van vandaag. De tekening geeft een grof idee aan onze ontwerper om aan te werken.

Concept art van de wasmachine en droger

Omdat we deze objecten intern ontwerpen, hoeven we de schetsen niet zo uitgebreid te maken als wanneer we ze naar externe partners zouden versturen. Omdat deze meetings er zijn om te bepalen hoe het werk de rest van het pakket beïnvloed, hebben we een paar kleine wijzigingen aangebracht op deze concepten. Het meest voorname: beide deuren zullen van glas zijn en in dezelfde richting openen, de knoppen zullen hetzelfde zijn, en de displays zullen nat/droog symbolen hebben.

Ik ben ook blij om te vermelden dat we een optie hebben om de droger op de wasmachine te plaatsen om zo extra plaats te besparen. Als laatste werd duidelijk aan het einde van de meeting en de richting van het pakket dat wasborden niet binnen het budget van het accessoirespakket vallen. Dat gezegd hebbende, alle objecten waar jullie voor gestemd hebben – wasmachines, drogers, wasmanden, kledinglijnen en wastobbes – zullen in het community accessoirespakket zitten.

SimGuruGraham

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *