Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Honden en Katten

SimGuruNick verandert avatar voor De Sims 4 Honden en Katten

SimGuruNick

SimGuruNick heeft zijn avatar op Twitter verandert in aanloop naar De Sims 4 Honden en Katten. De avatar toont een vos, een van de vele hondenrassen uit het uitbreidingspakket, in Creëer-een-Huisdier evenals meer van de kledingstukken die je ze aan kunt doen; een haaienvin als outfit die we al duidelijk in de trailer zagen en een broodje gegrilde kaas als ietwat origineel hoofddeksel. Je moet er natuurlijk maar net van houden, maar keuze lijkt er zo te zien zeker te zijn!

SimGuruNick's avatar

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>