De Sims Mobile komt nog voor het einde van dit jaar uit

De Sims Mobile

De Sims Mobile, de nieuwe De Sims-game voor iOS en Android, moet nog voor het einde van dit jaar uitkomen, zo laat SimGuruLyndsay vandaag weten in een interview op gamescom. Hoewel dat nog altijd een vrij brede periode is, geeft het in ieder geval meer zekerheid dan enkel “binnenkort”. Het interview kun je hier op Twitch bekijken en begint rond 3 uur, 51 minuten en 52 seconden en gaat onder andere ook over De Sims 4 Honden en Katten en De Sims 4 Console. Het interview is wel weer ‘meer van hetzelfde’, al kan het altijd interessant zijn om op de achtergrond te beluisteren als je niet al het nieuws constant hebt gevolgd vandaag en gisteren.

De Sims Mobile

In mei dit jaar werd De Sims Mobile uit het niets aangekondigd en soft-launched uitgebracht in Brazilië. Daarna bleef het echter geruime tijd stil met enkel af en toe een update totdat het spel eerder deze maand ook in Spanje werd uitgebracht. Op gamescom is het spel deze week, net zoals op EA Play afgelopen juni, uit te proberen voor publiek, al wordt er verder niet heel veel aandacht aan besteed naast de korte vermelding in de EA Live Show afgelopen maandag.

De komende tijd horen we dus vast nog wel meer als we dichter bij de releasedatum komen. Hou onze site in de gaten voor meer nieuws.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *