Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Honden en Katten

SimGuru’s veranderen avatar voor De Sims 4 Honden en Katten

SimGuruEmory

Na SimGuruNick hebben de afgelopen week meer SimGuru’s hun avatar op Twitter veranderd. Via SimGuruNinja hebben we zo bijvoorbeeld een eerste blik gekregen op wasberen terwijl SimGuruJM creatief om is gegaan met de vacht van zijn hond. Zie de galerij hieronder voor het volledige overzicht. Door op een avatar te klikken kun je ‘m op volledige grootte bekijken.

Mochten er meer avatars bijkomen de komende dagen, dan zullen we ze er in deze post bijzetten.

Een gedachte over “SimGuru’s veranderen avatar voor De Sims 4 Honden en Katten”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>