Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Wasgoed Accessoires

SimGuruGraham deelt concept art waslijn uit De Sims 4 Wasgoed Accessoires

SimGuruGraham heeft op Twitter een schets gedeeld van de waslijn uit De Sims 4 Wasgoed Accessoires evenals een vroege versie van het daadwerkelijke in-game model. De waslijn zal een van de gameplayvoorwerpen van het accessoirespakket gaan worden samen met onder andere ook de wasmachine en droger.

Waslijn uit De Sims 4 Wasgoed Accessoires

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>