SimGuruHouts teaset nieuwe dakstijlen voor De Sims 4

SimGuruHouts teaset de verschillende nieuwe dakstijlen die komen met De Sims 4 Honden en Katten
SimGuruHouts teaset wat we aan nieuwe dakstijlen mogen verwachten in De Sims 4. Naast achthoekige en ronde daken zijn er ook een aantal andere verrassingen op te spotten.

Een kleine week geleden hintte SimGuruHouts, een van de SimGuru’s die werkt aan de bouwmodus van De Sims 4, op de komst van nieuwe dakstijlen nadat fans achthoekige daken in de trailer van De Sims 4 Honden en Katten hadden gespot. Achthoekige daken zijn een gewilde feature uit bouwen die De Sims 4 namelijk nog niet kende, maar De Sims 3 bijvoorbeeld wel. Nu zou je nog verschillende daken gedraaid in elkaar moeten zetten om een soortgelijk resultaat te behalen, al wordt dat nooit perfect.

Naast de bevestiging van de achthoekige daken hintte SimGuruHouts daarbij tevens op het feit dat achthoekige daken niet de enige nieuwe dakstijl zal zijn. Op meer informatie daarover hebben we gelukkig niet lang hoeven wachten aangezien SimGuruHouts vandaag met deze screenshot is gekomen:

SimGuruHouts teaset de verschillende nieuwe dakstijlen die komen met De Sims 4 Honden en Katten
SimGuruHouts teaset wat we aan nieuwe dakstijlen mogen verwachten in De Sims 4. Naast achthoekige en ronde daken zijn er ook een aantal andere verrassingen op te spotten.

Ronde en vijf-, zes- of achthoekige daken

Op de screenshot zien we verschillende van de nieuwe dakstijlen die straks rond de release van De Sims 4 Honden en Katten naar het basisspel zullen komen. Naast de verwachte achthoekige en ronde daken, zitten daar ook twee opvallende nieuwkomers bij: vijf- en zeshoekige daken.

Ik ben benieuwd wat we daar echt mee kunnen gaan doen, want normaliter past zoiets nooit netjes op het grid van De Sims 4. Muren en hekken sluiten momenteel immers niet aan op de randen van het dak, maar veel belangrijker nog; er past zo geen plafond onder waardoor ook pilaren er niet mooi op aansluiten. Een hint naar meer misschien, al zou ik daar nog niet teveel op hopen.

Daken uitrekken en meer opties voor bolling

Wat we verder nog zien, zijn ook wat nieuwe grijphaken om de daken zelf mee aan te passen. Zo kun je ze aan de uiteinden (eindelijk!) uitrekken en lijken er ook meer opties te komen om bolling in daken aan te brengen aan het begin en het einde van daken.

Meer informatie over dit alles volgt nog als we dichter bij de release van De Sims 4 Honden en Katten komen op 10 november 2017. Een update met dit alles zal naar alle waarschijnlijk in de dagen voorafgaand aan die datum uitkomen.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *