Eerste blik op Creëer-een-Sim kledingstukken uit De Sims 4 Wasgoed Accessoires

Teaser van de Creëer-een-Sims items uit De Sims 4 Ecologisch Leven
SimGuruGraham deelt een eerste blik op de kledingstukken uit De Sims 4 Ecologisch Leven.

SimGuruGraham heeft op Twitter een eerste screenshot gedeeld van De Sims 4 Wasgoed Accessoires, het accessoirespakket dat wordt samengesteld op basis van keuzes van de community, uit Creëer-een-Sim. Hierop worden een aantal van de nieuwe kledingstukken – de thumbnails ervan althans – uit dat accessoirespakket getoond:

Teaser van de Creëer-een-Sims items uit De Sims 4 Wasgoed Accessoires
SimGuruGraham deelt een eerste blik op de kledingstukken uit De Sims 4 Wasgoed Accessoires.

Het zal je hierbij niet ontgaan dat er best nog wel wat thumbnails, titels en icoontjes missen. Dat komt uiteraard omdat daar nog aan wordt gewerkt. Ergens in 2018 zal het pakket namelijk pas uitkomen, dus daar hebben ze ook nog wel even de tijd voor.

Komende maand kunnen we overigens gaan stemmen over de naam en het icoontje van het pakket. In tegenstelling tot wat eerder werd vermeld, zal er eerst van 6 tot en met 8 september 2017 worden gestemd over de naam en een week later, van 13 tot en met 15 september 2017, pas over het icoontje. In eerste instantie was dit andersom, maar tijdens de live broadcast van De Sims 4 Peuter Accessoires is bekendgemaakt dat de stemming nu op deze manier zal gaan.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *