Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Wasgoed Accessoires

Eerste blik op het wassysteem uit De Sims 4 Wasgoed Accessoires

De verschillende gameplayvoorwerpen uit De Sims 4 Ecologisch Leven. Weet jij zo van alles wat het is zonder de onderstaande paragraaf te lezen?

Nadat we gisteren al een eerste blik kregen op wat Creëer-een-Sim ons te bieden heeft in De Sims 4 Wasgoed Accessoires, krijgen we via SimGuruGraham vandaag een kijkje op de gameplayvoorwerpen:

De verschillende gameplayvoorwerpen uit De Sims 4 Wasgoed Accessoires. Weet jij zo van alles wat het is zonder de laatste paragraaf te lezen?

Uiteraard geldt ook hier dat het gaat om een vroege versie. Dat bekent dat de texturen nog niet af zijn en dat het hier enkel gaat om het functioneren van de voorwerpen wat immers door andere teams wordt geregeld.

In het midden zie je hierbij tussen de kastjes de wasmachine en droger (op die volgorde, al is er geen verschil voor zover ik kan zien), bovenaan zie je redelijk duidelijk de waslijn, links de wasmand, linksonder twee hoopjes kleding en rechtsonder uiteindelijk de wastobbe. Van de wasmachine, de droger en de waslijn hebben we al concepten voorbij zien komen, dus daar kun je al enigszins inschatten hoe ze eruit zullen gaan zien. De komende tijd zullen we echter vast ook wel meer te zien krijgen van hoe dit alles tot stand komt, zo verwacht ik.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>