Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 bestaat vandaag drie jaar!

Vandaag, 2 september, is het precies drie jaar geleden dat De Sims 4 wereldwijd is uitgebracht! Net zoals in de eerste twee jaren hebben we ook in het derde jaar weer een hoop nieuwe content voorbij zien komen waarvan een gedeelte te zien is in de speciale verjaardsrender die vandaag is gedeeld:

De Sims 4 bestaat drie jaar!

Onder andere het uitbreidingspakket Stedelijk Leven, de game packs Vampieren en Ouderschap, en de accessoirespakketten Vintage Glamour Accessoires, Fitness Accessoires en Peuter Accessoires zijn zo terug te vinden. Zelfs het nieuwe uitbreidingspakket De Sims 4 Honden en Katten dat later dit jaar wordt uitgebracht, is al duidelijk te zien.

Hoe vinden jullie De Sims 4 nu? Mis je nog steeds bepaalde features of begin je het spel juist steeds beter te vinden met alle nieuwe content die het afgelopen jaar is toegevoegd zoals peuters? Laat het vooral weten in de reacties!

4 gedachtes over “De Sims 4 bestaat vandaag drie jaar!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>