Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Honden en Katten

De Sims 4 Honden en Katten: Creëer-een-Huisdier screenshots van Sims Camp

Het eerste embargo van het Sims Camp dit jaar is eerder vandaag verlopen waardoor alle deelnemers nu één screenshot mogen delen van Creëer-een-Huisdier uit De Sims 4 Honden en Katten. Dat is natuurlijk nog niet veel, maar dit is dan ook slechts het eerste embargo. Tot aan de release van 10 november 2017 zullen we dus steeds weer wat nieuwe informatie krijgen over het uitbreidingspakket. Bovendien levert het op deze manier ook lekker creatieve creaties op omdat iedereen toch weer iets origineels wil neerzetten in dat ene screenshot. Het laat in ieder geval zien dat het qua mogelijkheden wel goed zit in Creëer-een-Huisdier!

Alle screenshots staan hieronder geëmbed in de volledige post. Er zullen er vast nog wel een paar meer bijkomen, dus die zal ik ook nog proberen toe te voegen de komende tijd.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>