Nieuwe kwartaal teaser voor De Sims 4 uitgebracht!

Met oktober is het laatste kwartaal van 2017 aangebroken en dat betekent traditioneel ook dat het weer tijd is voor de gebruikelijke kwartaal teaser voor De Sims 4. Hierin wordt alle nieuwe betaalde content getoond die we het komende kwartaal mogen verwachten. Zie de video hieronder voor deze kwartaal teaser:

Echt interessant is de teaser ditmaal niet; het enige pakket dat we namelijk mogen verwachten is De Sims 4 Honden en Katten, maar dat wisten we al een tijdje. Ook de inhoud toont niet iets dat we nog niet van het pakket wisten, al laat het desondanks wel goed zien wat de hoofdlijnen worden van het pakket mocht je dat nog niet weten.

De Sims 4 Honden en Katten komt op 10 november dit jaar uit. Voorlopig alleen nog op de computer, al zullen de consoles geheid nog wel een keer volgen.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *