Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Wasgoed Accessoires

De verschillende kleuren van de apparaten uit De Sims 4 Wasgoed Accessoires

Na de waslijn heeft SimGuruGraham nu ook een korte GIF-je gedeeld van de wasmachine uit De Sims 4 Wasgoed Accessoires. Ditmaal laat de animatie zien uit welke kleuren we straks allemaal kunnen kiezen bij de wasmachine, maar ook bij de andere apparaten uit het pakket:

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>