Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Honden en Katten

Morgen Creëer-een-Huisdier trailer voor De Sims 4 Honden en Katten

Nu we langzaamaan steeds dichter bij de release van De Sims 4 Honden en Katten komen, zal er steeds meer nieuws over dat uitbreidingspakket gaan komen. Morgen mogen we bijvoorbeeld de tweede trailer van het pakket verwachten, zo is bekendgemaakt op social media:

=

Zoals de teaser ook al wel laat zien zal de trailer ditmaal over Creëer-een-Huisdier gaan en alle nieuwe mogelijkheden daarin!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>