Community blog: SimGuru Spotlight – SimGuru SarahJen

We zijn dol op onze studioleden hier bij Maxis. Ze zijn altijd in voor een lolletje, bijzonder creatief en ontzettend passioneel over De Sims; en sommigen zijn zo gek op deze reek en de community dat ze besluiten om SimGurus te worden! Een aantal van die enthousiastelingen zitten in het De Sims Mobile-team en vandaag zijn we hier om te babbelen met onze geweldige Senior Producer, oftewel SimGuru SarahJen.

Kun je jezelf even kort voorstellen?

Ik hou van de Sims en liep de afgelopen 15 jaar de deur min of meer plat bij Maxis! Ik was namelijk de producent voor De Sims 2 en Spore. Na Spore vertrok ik zo’n zeven jaar naar Mobile Games en kwam terug naar Maxis om aan mijn droomgame te werken, De Sims Mobile. Ik vind het fantastisch om in de gamingwereld te werken omdat ik word omringd door super creatieve mensen en er altijd wel iets gaande is. Ik heb twee kinderen, een jongen en een meisje die beiden dol zijn op de game, en in mijn vrije tijd lees ik graag en vind ik het heerlijk om in de Redwoods te wandelen.

Wat doe je precies bij De Sims Mobile?

Ik ben de Senior Producer voor De Sims Mobile, dus ik heb een heleboel verantwoordelijkheden. Maar het belangrijkste is dat ik ervoor zorg dat het hele team is gericht op wat ervoor nodig is om het een geweldige game voor onze spelers te maken. Daarnaast breng ik heel wat tijd door met onze marketing-, publishing- en communitypartners!

Waarom is het zo leuk om een SimGuru te zijn?

Het is zo’n cadeautje om met mensen te praten die onze game en onze reeks zo geweldig vinden! Ik vind het te gek om nieuwe mensen te ontmoeten en te horen wat zij van De Sims Mobile vinden en wat ze graag zouden willen verbeteren. De Sims Mobile is geworden wat het is vanwege de feedback uit de community. De legacy-uitdaging, oorspronkelijk door onze eigen community gemaakt voor De Sims 2 en vernieuwd voor De Sims 4, was de leidraad voor de legacy gameplay in De Sims Mobile. we hebben heel wat feedback uit de community ontvangen en veel van die feedback is in de game van vandaag verwerkt!

Wat vind je het leukst aan De Sims 4-reeks?

Ik vind het geweldig hoe creatief je kunt zijn, zeker met het maken van uniek uitziende Sims! Ik ga vaak helemaal op in Creëer-een-Sim en besteed uren aan het maken van de perfecte Sim terwijl ik eigenlijk op bugs zou moeten controleren of andere belangrijke dingen. De gereedschappen die we onze spelers geven zijn heel krachtig en ik zet ze graag maximaal in om te kijken wat er gebeurt!

Wat is je favoriete ijssmaak?

Ik eet geen melkproducten dus dan wordt het waarschijnlijk een kokoswaterijsje.

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *