Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Twee live streams over De Sims 4 Console bevestigd

Zoals al bekend was zal op 10 november dit jaar De Sims 4 uitkomen op de PlayStation 4 en Xbox One. Die release valt daarmee kort na De Sims 4 Honden en Katten waardoor het qua nieuws wat ondergesneeuwd raakt, maar gelukkig is nu door SimGuruDrake bevestigd dat we in ieder geval twee live streams zullen gaan zien van het spel:

  • Maandag 6 november 2017: het basisspel;
  • Maandag 13 november 2017: alle uitbreidingen (De Sims 4 Stedelijk Leven, Vampieren, Perfecte Patio Accessoires en Vintage Glamour Accessoires).

De precieze tijden zijn nog niet bekend gemaakt, al zal het vergelijkbaar zijn met de gebruikelijke tijden; ergens in het begin van de avond. De live streams zullen beiden via onze homepage te bekijken zijn en hier op Twitch.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>