Dierenarts gameplaytrailer van De Sims 4 Honden en Katten

De Sims 4 Honden en Katten

Na de community blog is ook de gameplaytrailer over de dierenkliniek in De Sims 4 Honden en Katten zojuist online gekomen! In de trailer krijgen we meer te zien over het runnen van een eigen dierenkliniek. Dieren kunnen ziek raken en dan is het jouw taak om uit te zoeken wat er mis en hoe je dat kunt oplossen. Op het eerste oog is dat aspect vergelijkbaar met de dokterscarrière uit De Sims 4 Aan het Werk en volgt het ook zo’n beetje dezelfde stappen bij het genezen van patiënten.

Bij het goed runnen van een dierenkliniek komt echter meer kijken dan alleen dat: reviews spelen een rol om te bepalen hoe goed jouw kliniek is en hoeveel klanten je kunt krijgen. Vergelijkbaar met het runnen van restaurants in De Sims 4 Uit Eten kun je daarvoor meer personeel aannemen, ze opleiden, en je eigen kliniek uitbreiden met verschillende bonussen die je met het runnen van een dierenkliniek kunt verdienen. Langzaamaan wordt je kliniek steeds succesvoller en kun je meer en meer gaan uitbreiden. Het is daarmee al met al nog best uitgebreid, al legt de trailer het grootste deel best duidelijk uit. Zeker het kijken waard!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *