Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Honden en Katten

Vanavond De Sims 4 Honden en Katten live stream over de dierenarts!

Vanavond om 20:00 uur Nederlandse tijd zal er weer een live stream te volgen zijn over De Sims 4 Honden en Katten. In lijn met de trailer en community blog van eerder deze week zal het ditmaal gaan over de dierenarts en het runnen van een eigen dierenkliniek. Via de onderstaande stream kun je het vanavond live volgen. Mocht dat niet werken, dan kun je ook nog altijd direct meekijken op Twitch.

Update 22:00 uur: De herhaling staat inmiddels ook online!

Een gedachte over “Vanavond De Sims 4 Honden en Katten live stream over de dierenarts!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>