De Sims 4 Honden en Katten straks ook in bundel met basisspel

De Sims 4 Honden en Katten Bundel

De Sims 4 Honden en Katten zal straks niet alleen enkel te verkrijgen zijn als uitbreidingspakket. Sinds gisteren is er namelijk een nieuwe bundel verschenen op Origin die het uitbreidingspakket bundelt met de Digital Deluxe Editie van De Sims 4.

Veel Simmers zullen daar natuurlijk niet al te veel meer aan hebben, maar het is altijd een handig begin als je nog met De Sims 4 wilt beginnen. Samen kost het op het moment van spreken 60 euro, dus dan ben zo’n 30 euro goedkoper uit. Net zoals het uitbreidingspakket zelf komt de bundel op 10 november 2017 uit en kun je ‘m al reserveren op Origin.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *