Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Honden en Katten

Vanavond De Sims 4 Honden en Katten live stream

Vanavond vindt de derde en laatste live stream van De Sims 4 Honden en Katten plaats. In deze laatste live stream worden Brindleton Bay, de nieuwe wereld uit het uitbreidingspakket, en bouwen verder uitgelicht.

In tegenstelling tot de eerdere twee live streams start het ditmaal om 19:00 uur Nederlandse tijd vanwege het ingaan van de wintertijd. Via de onderstaande stream kun je vanavond live meekijken, anders kun je terecht op Twitch.

Update 20:35: de herhaling staat online.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>