De Sims 4 Honden en Katten uitgebracht!

Regenboog kattenbegoochelaar
Met de Regenboog Kattenbegoochelaar spelen, iets dat katten - net als een laserlampje - erg magisch vinden.

Het is inmiddels vrijdag 10 november 2017 en dat betekent dat De Sims 4 Honden en Katten zojuist in centraal Europa is uitgebracht! We hebben er eventjes op moeten wachten, maar vanaf vandaag kunnen we allemaal aan de slag gaan met huisdieren in De Sims 4. Je kunt het uitbreidingspakket hier op Origin aanschaffen of via een van de online webwinkels.

Mocht je nog twijfelen over De Sims 4 Honden en Katten, lees dan vooral onze review. Heb je er zelf even mee gespeeld, laat dan vooral ook weten hoe je er zelf over denkt!

SN Review: De Sims 4 Honden en Katten

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

7 reacties

 1. Ik heb het net gespeeld, maar sinds ik het uitbreidingspakket heb, kan mijn sims niet meer eten.
  Verder is mijn spel ook buggy, de tijd onderin veranderd steeds en mijn sims haperen bij het lopen.
  Ook wil het oppakken van de puppy niet.
  Erg jammer! Hoop dat dit ook snel opgelost kan worden, want ik heb erg uitgekeken naar deze uitbreiding.
  Verder is het een top uitbreiding, met veel nieuwe spullen en het maken van de honden en katten is super tof! 🙂

  1. Weet je toevallig of het echt aan de uitbreiding ligt of aan de update van afgelopen dinsdag?

   Probeer eens met een schone save te beginnen door de map De Sims 4 in Documenten\Electronic Arts te hernoemen naar iets anders. Dan weet je zeker dat er daar niks mis kan zijn. Als dat niet, open dan Origin en klik op de box-art van De Sims 4, dan het tandwieltje en dan repareren. Kijk eens of een van deze twee opties iets uithaalt. 🙂

 2. Ik heb het spel, na veel ellende na de update van afgelopen dinsdag nu opnieuw geïnstalleerd. Installatie ging met veel foutmeldingen maar toch kom ik er in. Kan nu wel weer spelen maar kan alleen geen mods plaatsen. Zo gauw als ik dat doe loopt het spel vast met een wit scherm, het muziekje blijft wel spelen en verder is het spel niet te bereiken voor bv af te sluiten.
  Ben ik nu al mijn mods kwijt?

  1. Weet je heel zeker dat de mods compatibel zijn? De update heeft er namelijk voor gezorgd dat een hoop mods niet werken. Maak desnoods even een leeg bestandje aan in de mods map en hernoem die naar iets als mod.package, Kijk dan eens of dat wel werkt.

   1. Ik denk inderdaad dat er mods tussen zitten die niet compatibel zijn met het spel. Maar ja zoek maar uit welke dat wel en welke dat niet zijn, gaat om zo’n 1200 mods ……. Ik heb ondertussen 1 (nieuwe) terug geplaatst en geen problemen ondervonden, plaats ik mn hele map dan komt het witte scherm en het vastlopen weer terug.

    1. Probeer het eens door de downloads en mods zoveel mogelijk te groeperen. Het beste is om dan eerst alleen de mods weghalen en kijken of het dan wel werkt. Daar zullen namelijk de meeste problemen in zitten.

     Verder meen ik dat met name de bedden sinds de patch niet altijd goed werken, dus kijk eens of je op die manier groepen voorwerpen tegelijk kunt testen. Ik weet dat het nog altijd veel werk is, maar de meeste voorwerpen zouden gewoon nog moeten werken en als één voorwerp van een bepaalde soort werkt, dan werken ze meestal allemaal wel.

 3. Dank voor je reactie, ik ga er mee aan de slag.
  Zal wel een hele klus worden want vaak is niet duidelijk om wat voor item het gaat 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *