Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Patches

De Sims 4: Update 1.36.104 beschikbaar

Alweer een update voor De Sims 4 inderdaad; de derde in twee weken tijd inmiddels. Ditmaal wordt in het bijzonder de 102-foutmelding verholpen die spelers te zien kregen tijdens het laden van opslaggegevens. Ook wordt er een kleiner probleem opgelost met overleden Sims.

Update: 11/15/2017 PC 1.36.104.1020 / Mac 1.36.104.1220

I like to count things, sometimes things you don’t even know I’m counting. 99, 100, 101, 102… Did you see 102? Well, if you did rest assured, we saw it too. We cleaned up that little mess with 102, and your saves are now peachy keen.

Dead Sims hiding in the Netherworld have also been a little troublesome lately. A dead Sim that hasn’t re-surfaced will no longer be counted toward the Sim Count in Manage Households. Phew! Thank goodness because that was a lot to count!

SimGuruCleaningLady

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>