De Sims 4 uitgebracht op de PlayStation 4 en Xbox One

Vandaag is De Sims 4 wereldwijd uitgebracht op de PlayStation 4 en Xbox One. Hoewel spelers die de Deluxe Party Editie hadden aangeschaft of EA Access hadden al eerder aan de slag konden, is het vanaf nu ook voor iedereen beschikbaar.

Samen met het basisspel zijn ook meteen een viertal uitbreidingen uitgebracht: het uitbreidingspakket De Sims 4 Stedelijk Leven, het game pack Vampieren, en de accessoirespakketten Vintage Glamour Accessoires en Perfecte Patio Accessoires. Net zoals op de computer kosten deze uitbreidingen respectievelijk 40, 20 en 10 euro, al kunnen de eerste drie ook samen in een bundel worden gekocht voor 50 euro. Spelers die het basisspel hadden gereserveerd hebben De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires gratis gekregen.

Heb je De Sims 4 op de console gekocht, laat dan vooral weten hoe het is. Speelt het een beetje fijn op de console, of voelt het eerder als een simpele pc-port? En voor degene die nu voor het eerst in aanraking komen met De Sims 4; wat vinden jullie eigenlijk van het spel?

Update 19:00 uur: trailer toegevoegd.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *