Eerste kwartaal teaser van De Sims 4 voor 2018 uitgebracht

De feestdagen zijn pas net voorbij of we al krijgen alweer nieuws rondom De Sims. Op deze tweede dag van 2018 is de eerste kwartaal teaser voor De Sims 4 van dit jaar namelijk al uitgebracht.

In deze korte video van een kleine vijftien secondes krijgen we zoals gebruikelijk de content te zien die we dit kwartaal (januari tot en met maart) mogen verwachten. Zoals in de video hieronder te zien valt, gaat het in dit geval om een accessoirespakket, De Sims 4 Wasgoed Accessoires, en een nieuw, op avonturen gericht game pack.

Eerst De Sims 4 Wasgoed Accessoires

Het eerste pakket komt niet echt meer als een verassing; dat wordt namelijk De Sims 4 Wasgoed Accessoires. Het afgelopen jaar hebben we al meermaals mogen stemmen over de vormgeving van dit pakket, dus het meeste weten we er eigenlijk al wel over. Zie ook deze nieuwsberichten mocht je niet alles hebben meegekregen.

Zoals de naam namelijk al prijsgeeft staat het wassen van kleding centraal. Daaromheen hebben we duurzame meubels en kleding van hoofdzakelijk gerecyclede materialen. Verschillende concepten hebben we er al van voorbij zien komen, dus is het nu wachten op de precieze uitwerking van het alles. Daarover zullen we vast snel meer horen, zo lijkt me thans.

Een van de ingerichte ruimtes uit De Sims 4 Wasgoed Accessoires
Een van de ingerichte ruimtes uit De Sims 4 Wasgoed Accessoires.

Avontuurlijk game pack

Het volgende pakket, een game pack, is daarentegen iets compleet nieuws en lijkt zich richten op het zoeken naar avontuur. De teaser geeft uiteraard nog niet veel weg over de inhoud van het pakket, maar het zou op het eerste oog best vergelijkbaar met De Sims 3 Wereldavonturen kunnen gaan worden. Kleiner natuurlijk, maar wel met dezelfde insteek. Het blijft nog even afwachten, maar het thema biedt in ieder geval genoeg creatieve mogelijkheden.

Wat vinden jullie van deze pakketten? Zelf ben ik wel benieuwd naar het avonturen game pack, al blijft de precieze inhoud van dat pakket op dit moment nog redelijk vaag. We zullen zien.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *