Community blog: Was die vieze kleren met het De Sims 4 Wasgoed Accessoirespakket!

De Sims 4 Wasgoed Accessoires

De Sims 4 Wasgoed Accessoires is officieel aangekondigd en in deze blog wordt het pakket verser uitgelegd. Bekijk vooral ook de bijbehorende trailer.

Verlangen je Sims naar dat heerlijke moment waarop ze knuffelzachte kleding uit de droger kunnen pakken? Binnenkort kunnen ze dat met het De Sims 4 Wasgoed Accessoirespakket dat op 16 januari 2018 wereldwijd wordt uitgebracht voor PC / Mac.

De Sims 4 Wasgoed Accessoires

Dit pakket werd samen met onze geweldige community gemaakt die, door deel te nemen aan zes enquêtes verspreid over zes maanden, hielpen bepalen wat er in de game moest worden opgenomen. Van thema, gameplay tot zelfs de naam. We vonden het fantastisch om met jullie allemaal samen te werken en zijn dan ook ontzettend blij met het uiteindelijke resultaat.

De Sims 4 Wasgoed Accessoires

In het De Sims 4 Wasgoed Accessoirespakket genieten je Sims van nieuwe gameplay dat zich richt op een van de meest ontspannen huishoudelijke taken: de was doen. Sims zullen gloednieuwe wasmachines en drogers in hun huis zetten, zodat ze altijd de beste en schoonste kleren dragen. Sims die liever in de buitenlucht zijn, kunnen ook een wastobbe gebruiken en de kleding dan aan de waslijn ophangen om hun harde werk in alle rust te bekijken.

De Sims 4 Wasgoed Accessoires

Niet zo’n fan van de was doen? Geen probleem! Transformeer het huis van je Sims in een rustiek onderkomen met op het plattenland geïnspireerde meubels zodat je Sims zich één met de natuur voelen. Woonvoorwerpen bestaan uit houten tafels, rieten meubels, kleurige kleden, manden met bloemen en meer!

Verlangen je Sims naar wat gewone, praktische kleding? Nou, dan hebben ze mazzel met het gloednieuwe landelijke thema dat bestaat uit fleurige patronen en wat stoere denim. Geniet van nonchalante kapsels voor een relaxte en comfortabele look.

EA.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *