SimGuruGraham hint mogelijk naar volgende pakket

Mogelijk icoontje veertiende accessoirespakket De Sims 4
Wat wordt het volgende accessoirespakket?

De Sims 4 Wasgoed Accessoires is pas net uit of we kunnen alweer vooruit gaan kijken naar het volgende accessoirespakket. SimGuruGraham, een van de SimGuru’s verantwoordelijk voor de accessoirespakketten, heeft op Twitter zijn avatar namelijk aangepast naar een icoontje dat we typisch bij accessoirespakketten zien:

Update 31 januari 2018: SimGuruGraham heeft nu zelf bevestigd dat het om een grap gaat en dus op geen enkele manier een hint is naar wat dan ook.

Mogelijk icoontje veertiende accessoirespakket De Sims 4
Wat wordt het volgende accessoirespakket?

Dat lijkt daarmee op het eerste een hint naar het thema van het eerstvolgende, veertiende accessoirespakket van De Sims 4. Wat dat precieze thema wordt, is bovendien lastiger te raden. Het icoontje lijkt me redelijk duidelijk een kakkerlak, maar dat alleen lijkt me nou niet heel interessant voor een accessoirespakket. De meest logische gok zou zijn iets met insecten verzamelen maar dat hebben we eigenlijk al gehad in De Sims 4 In de Natuur. Of het moet natuurlijk hintte op het komende game pack over avonturen en wat je daar allemaal aan enge beestjes tegen komt komen. Iemand toevallig een beter idee?

Het tijdstip waarop dit gebeurt, is overigens ook wel enigszins opvallend. We weten door de kwartaal teaser van eerder deze maand namelijk al dat we dit kwartaal geen accessoirespakket meer krijgen. De eerstvolgende maand waarop dat wel kan is dan april. Nou zijn accessoirespakketten natuurlijk al een stuk langer in ontwikkeling zoals SimGuruGraham zelf al eens heeft verteld, maar om zoiets nu al te teasen, lijkt me wel erg vroeg.

Update 29 januari 2018: zoals inmiddels ook al wel is opgevallen, is het niet bij dit ene icoontje gebleven. SimGuruGraham wisselt inmiddels dagelijks van avatar en lijkt daarbij alle soorten ongedierte af te gaan. De icoontjes zijn bovendien gewoon van Google geplukt en missen ook het typische kristalachtige reliëf. Het lijkt steeds meer op het opkomende game pack over avonturen te gaan, en in dit tempo kan het ook niet lang duren voordat de icoontjes op zijn en we wat subtielere hints of zelfs een aankondiging gaan krijgen.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

5 reacties

  1. Opvallend genoeg zijn het plaatjes die letterlijk van internet afkomen zoals inmiddels al door meerdere Simmers is gevodnen. https://www.axispestservices.com.au/ Waarom SimGuruGraham het dan precies doet, weet ik niet, maar hij doet zoiets niet zonder reden. Hij hint wel vaker subtiel naar wat komen gaat, of hij moet letterlijk ‘bug extermination’ (bugs oplossen) bedoelen.

  2. Hij had een paar uur later een icoontje van een spin er op staan, beestjes, grunge, horror, kakkerlakken in hotelkamer, er zaten vrij veel beestjes (meestal) in de vakanties van de sims in deel 3 😉 We zullen het zien.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *