Community blog: De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires komt naar de console

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires

Over twee weken is het Valentijnsdag en dus is het niet onlogisch dat we nu, zo’n twee jaar na de originele release, De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires krijgen als volgende accessoirespakket op de PlayStation 4 en Xbox One. Zoals ook in het onderstaande blogbericht te lezen valt, zal De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires op dinsdag 6 februari 2018 op de consoles worden uitgebracht. Mocht je er nog over twijfelen of het pakket iets voor je iets, lees dan vooral ook onze review door.

Wil je graag meer doen voor de liefde van je Sims? Wat dacht je van romantisch tuintje?

Deze dagen draait alles om de liefde, en jouw Sims kunnen er met volle teugen van genieten met De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires, binnenkort verwacht op de console! Dit accessoirespakket komt uit op 6 februari en bevat nieuwe voorwerpen, kleding en meer om een Victoriaanse tuin me te creëren om je Sims het hart op hol te jagen.

Zorg dat de liefde kan opbloeien

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires bevat tal van kleurrijke bloemen, marmeren meubels en pittoreske standbeelden waarmee je unieke parken kunt aanleggen of je achtertuin wat extra aandacht kunt geven. Creëer weelderige landschappen voor romantische momenten, zoals dates, aanzoeken en bruiloften, of gewoon om een middagje te genieten in de buitenlucht. Leg je een perfect gemaaid gazon aan met gesnoeide rozenstruiken en een klaterend fonteintje? Misschien een wilde, botanische tuin met klassieke zuilen? Probeer je de juiste sfeer te creëren? Zet de radio dan op de nieuwe zender met barokmuziek, voor wat… . eh. . .klassiekers! Om de romantiek compleet te maken en te voorkomen dat je Sims muurbloempjes worden, kun je ze uitdossen met vrolijke kleding en kapsels.

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires

Maak een spetterende indruk

Jouw Sims kunnen elkaar zoete woordjes toefluisteren naast de fontein van Gluteus Maximus. Alle emoties komen aan bod. Ze kunnen zelfs hun mouwen (en pijpen!) opstropen voor een vrolijk spettergevecht. Als je Sims zich heel ondeugend voelen, kunnen zeep in de fontein gieten, met hilarische gevolgen.

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires

In de put

Dat klinkt als een droom die werkelijkheid wordt, toch? Maar kijk uit wat je wenst! In dit accessoirespakket vind je ook de Fluisterende Wensput, die krachtiger is dan zijn stemgeluid doet vermoeden. Je hebt maar één Simdollar nodig om een wens te doen voor geluk, welvaart, een kind, de liefde, noem maar op. Maar pas op, de wensput kan erg humeurig zijn. Wees dus niet alleen voorzichtig met wat je wenst, maar ook met wanneer je het wenst. Onverwachte uitkomsten kunnen het leven van je Sims voor altijd veranderen!

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires

Wij houden van dit accessoirespakket, jij hopelijk ook. Zorg voor de juiste sfeer met De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires, verkrijgbaar voor Xbox One en PlayStation 4 vanaf 6 februari 2018.

EA.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *