Community blog: De Sims vieren hun 18e verjaardag!

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires

Aankomende zondag 4 februari 2018 bestaat de De Sims-serie precies achttien jaar! In tegenstelling tot de afgelopen jaren krijgen we ditmaal helaas geen update met wat nieuwe content voor De Sims 4, maar wordt de gelegenheid vooral gebruikt om allerlei content aan te prijzen. Op de Xbox One is er overigens wel een leuke wedstrijd gaande waarmee je een speciale controller vol met plumbobs kunt winnen! Het enige wat je daarvoor moet doen is een onderschrift verzinnen voor dit plaatje en die onder vermelding van de hashtag #TheSims4CaptionContest posten op Twitter. Meer daarover kun je lezen in de officiële beschrijving.

We kondigen met trots de 18e verjaardag van De Sims aan! Het is een prestatie voor ons als makers maar, nog belangrijker, het is ook een enorm eerbetoon aan de passie van onze community. We kunnen deze games al zo lang maken dankzij jullie maffe filmpjes, rijke en gedetailleerde skins, inventieve en bizarre mods en de geweldige verhalen die jullie vertellen.

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires

Door de jaren heen hebben we moeilijke levensvragen beantwoord als: “Plassen Sims te vaak?” en “Waarom kan er een satelliet uit de lucht vallen en op een Sim landen?”. En soms moeten we een beetje dieper ingaan op introspectieve onderwerpen zoals de vraag of planten uiers zouden moeten hebben of niet. (Het antwoord is ja, sommige planten wel.)

We hebben de afgelopen jaren al voor heel wat verhalen en herinneringen gezorgd. En ik zal nooit de bug in De Sims 2: Gaan het Maken vergeten waarin Sims baby’s konden verkopen. Geen zorgen, zo is het gelukkig nooit in de schappen beland! Dit is een te gekke baan vol met de meest vreemde momenten en het is geweldig om een aantal bijzonderheden met jullie te delen.

De Sims 4 op Console

Hoewel we al achttien zijn, en hopelijk onze pubertijd voorbij, betekent dit nog niet dat we stil hoeven te zitten. De Sims 4 is nu beschikbaar op de console dus je kunt nu vanuit je luie stoel of bank met onze kleine digitale mensjes spelen. Naast de basisgame zijn er een aantal geweldige packs om mee te spelen, waaronder mijn favoriet De Sims 4 City Stedelijk Leven. O en vergeet De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires niet dat op 6 februari naar de Xbox One en PlayStation 4 komt! Mocht je het willen weten, we houden niet op bij de console. Binnenkort kun je jouw Sims overal mee naartoe nemen met De Sims Mobile.

iOS-stickers en Threadless

We hebben ook een paar cadeautjes voor jullie. Als eerste hebben we stickers! Gebruik vanaf 6 februari deze grappige en kleurige stickers geïnspireerd op De Sims 4 en De Sims Mobile games in iMessage. Laat jouw liefde voor De Sims zien met unieke gedachtenwolkjes en creatieve icoontjes. Wil je De Sims-merchandise dragen? We voegen een aantal nieuwe designs aan de Threadless Store toe zodat je vanaf 6 februari kunt laten zien hoe trots je op De Sims bent!

Extraatjes en prijsvragen

Onze community is zo slim, grappig en (af en toe) duister— en dat vinden we geweldig! We geven jullie dan ook graag de kans om te laten zien hoe creatief jullie zijn door deel te nemen aan onze titelprijsvraag. We geven twee speciale Xbox One-controllers weg (met tal van Plumbobs!) dus zorg dat je alle pret van het De Sims Jubileum niet misloopt. Stuur ons een titel die ons aan het lachen maakt en je maakt kans om te winnen! Je vindt de officiële regels hier.

Sales

De laatste verrassing die we met jullie wilde delen, is dat de game in de aanbieding is! We wilden onze liefde en waardering voor onze trouwe community laten zien door 50% korting te geven op De Sims 4 op Origin. Zorg dat je vóór 19.00 uur op 8 februari CET.

We zijn jullie allemaal zo dankbaar dat jullie bij ons zijn gebleven om van De Sims een speciale en oprecht unieke game te maken. Er staan dit jaar tal van geweldige dingen op stapel, dus hou je ogen open en geniet van De Sims!

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *