SimGuruNinja verandert avatar voor De Sims 4 Jungle Avonturen

SimGuruNinja

Nadat De Sims 4 Jungle Avonturen vorige week al eventjes te vinden was op Origin, was het duidelijk dat het niet heel lang meer zou gaan duren voordat dit zesde game pack ook officieel zou worden aangekondigd. Vandaag lijkt dat moment weer een stukje dichterbij te komen nu SimGuruNinja, een van de SimGuru’s die voornamelijk aan game packs werkt, zijn avatar en biografie heeft aangepast:

SimGuruNina

Welcome to the jungle we got fun and games.

In the jungle, welcome to the jungle
Watch it bring you to your sha na na na na knees knees

SimGuruNinja

Zijn biografie verwijst hierbij (toepasselijk) naar het liedje Welcome to the Jungle van Guns N’ Roses. Veel valt daar en uit z’n avatar op dit moment echter nog niet uit te halen, maar dat volgt zoals gezegd hopelijk snel nog. De Sims 4 Jungle Avonturen komt in ieder geval nog deze winter uit.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *