De ‘Wat voor een avonturier ben jij?’-quiz van De Sims 4 Jungle Avonturen

Zoals we al wel vaker hebben gezien de laatste tijd heeft ook De Sims 4 Jungle Avonturen een eigen quiz gekregen. In deze quiz kun je erachter komen wat voor een soort avonturier jij bent. Ik ben bijvoorbeeld een schatjager, jullie? Klik op de link hieronder om bij de quiz te komen. In de rest van de post staat een overzichtje van alle mogelijke uitkomsten.

| Wat voor een avonturier ben jij? |

Uitkomsten

Academicus

Academicus

Je bent gewoon dol op Simgeschiedenis en prehistorie! Er zijn zoveel overblijfselen die staan te wachten om te worden geanalyseerd en jij bent degene die dat gaat doen. Wie weet? Misschien word jij de volgende Howard Carter wel.

Schatjager

Schatjager

Artefacten leveren geld op en geld maakt gelukkig. Toch?! Je zoekt alle schatten in de hoop jezelf bij thuiskomst een comfortabel leventje te verschaffen. Let wel goed op: bepaalde schatten zijn helemaal geen schatten en dan sta je alleen maar voor schut.

Één met de locals

Één met de locals

Wie wil er terug naar huis als je de plek van je dromen hebt gevonden?! Je ging op avontuur en besloot uiteindelijk te blijven vanwege de vriendelijke gezichten, prachtige bezienswaardigheden en het heerlijke eten. Ah, het leven is goed.

Dood

Dood

Hebben ze je niet verteld dat je niet van het water moet drinken? Je kwam, je probeerde en nu ben je dood. We kunnen niet allemaal stijlvolle en succesvolle avonturiers zijn. *womp womp*

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *