Vanavond trailer en aankondiging van De Sims 4 Jungle Avonturen

De Sims 4 Jungle Avonturen Teaser

Volgens de afgelopen nacht uitgebrachte teaser volgt vanavond de officiële aankondiging inclusief trailer van De Sims 4 Jungle Avonturen. De teaser zelf laat verder al een glimp zien van Selvadorada, de nieuwe wereld uit het game pack.

Zoals afgelopen week – per ongeluk – op Origin al bekend werd gemaakt, draait dit game pack om het verkennen van een mysterieuze jungle-wereld op zoek naar verborgen schatten. Je begint in een basiskamp waar je kunt voorbereiden op je verkenningstochten, en kunt tijdens die tochten dan weer te maken krijgen met verschillende gevaren als obstakels en giftige spinnen. Ook de teaser laat daar al verschillende beelden van zie. Qua concept lijkt het veel op De Sims 3 Wereldavonturen, al zal vanavond wel duidelijk worden in hoeverre dat waar is.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *