Community blog: 5 rampzalige dates opgetekend door Sims

Volgend jaar beter

Fijne Valentijnsdag! Zo’n lieve, zoete dag. Het is de tijd van het jaar waarop de vraag naar hartvormige bedden explosief toeneemt en leslokalen eruit zien alsof ze rechtstreeks zijn weggewandeld uit Vijftig Tinten Roze. We wensen je echt de Valentijnsdag van je dromen, maar sommige van ons zitten nog steeds vast in de realiteit.

We hebben allemaal wel eens een rampzalige date gehad. Of het nu ongemakkelijke small talk is, etensresten tussen de tanden van je date, of gewoon een compleet gebrek aan chemie, niemand vindt dit soort afspraakjes leuk. Tenminste, niet als het om jou gaat. Maar wat als het je Sims betreft?

Een nooit-eindigende rampzalige date lijkt de perfecte manier om deze digitale wezentjes te kwellen.
Maar aangezien we in een Valentijnstemming zijn, hebben we vijf ellendige dates nagespeeld zodat we deze erbarmelijke ervaringen met je konden delen. Zet je schrap!

Een beregroot probleem

Als je op de bel drukt en je date naar de deur komt in een berenpak, compleet met dode ogen. Het profielkenmerk ‘dol op winterslaap’ maakt alles in één klap duidelijk.

Poedelpak

Poedelpak

Als je naar de ruïnes gaat voor een romantische zwempartij en je date erop staat om poedeltje naakt te zwemmen. Dan is een berenpak zo erg nog niet.

Feestbeest

Feestbeest

Als het afspraakje best goed gaat, tot de muziek aan wordt gezet en je date erop staat een danswedstrijdje te doen. Maar hier zijn de meningen over verdeeld.

De vrije natuur

De vrije natuur

Als je samen naar de sterren kijkt (ooh la la) en je Sim op het punt staat je te zoenen. Om er vervolgens vandoor te gaan om in de struiken te poepen!

Volgend jaar beter

Volgend jaar beter

Als je opgeeft en toestemt om een glas limonade te drinken met die ene Sim in het berenpak.

Dit is natuurlijk slechts de ervaring van één Sim, jij hebt ongetwijfeld nog erger meegemaakt. Mocht je in een vrijgevige bui zijn, deel dan jouw rampzalige dateverhalen. Ik zorg voor de popcorn.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *