Community blog: 10 dingen die je geweldig zult vinden aan De Sims Mobile

De Sims Mobile

Binnen nu en eind maart zal De Sims Mobile eindelijk wereldwijd worden uitgebracht. In dit blogbericht worden daarom 10 dingen opgesomd waarop je je kunt verheugen in het mobiele spel.

Simmers, de tijd is bijna aangebroken voor De Sims Mobile! Hier zijn 10 dingen om je alvast op te verheugen plus een sneakpeak van wat je kunt verwachten.

1.Maak unieke Sims

Bereid je voor om geweldige Sims te maken op een manier die nog nooit eerder op de mobiel is vertoond. Nieuwe kapsels? Check. Karaktereigenschappen? Check. Trendy outfits? Check.

2.Breid je garderobe uit

Over mode gesproken, je kunt een heleboel kleding en accessoires ontgrendelen. Van baljurken tot honkbalpetten, het kan allemaal van jou zijn. Maak maar vast ruimte in je kledingkast!

De Sims Mobile

3. Maak kennis met Izzy Fabulous

We kunnen niet wachten om je kennis te laten maken met de persoonlijke stylist van je Sims, Izzy Fabulous, in de Modeboetiek. Deze helpt je om de mooiste setjes samen te stellen voor de meest hippe Sims. Iedereen zal opkijken als jij binnenkomt in je nieuwe outfit.

4. Doe mee aan evenementen

Seizoensevenementen vormen een geweldige manier om van tijdelijk beschikbare acties te genieten en speciale beloningen te scoren. Van vakanties tot huidige evenementen, je vindt overal nog meer en leukere dingen om te doen.

5. Pas je huis aan

Je Sims wonen onder één gezellig dak en jij krijgt de kans om dat zo funky mogelijk aan te kleden! Er zijn een heleboel themacollecties om uit te kiezen met de mooiste details. Een professionele keuken? Een knusse slaapkamer? Een futuristische woonkamer? De keuze is aan jou als jij je fantasie de vrije hand geeft.

De Sims Mobile

6. Speel met vrienden

De beste manier om Sims van andere mensen te ontmoeten, is natuurlijk op feesten. Je leert nieuwe Sims kennen, werkt samen om beloningen te ontgrendelen en je geeft stickers aan je favoriete Sims. Kijk hoeveel jij er elke week kunt verzamelen. Feesten maar!

7.Bekijk beroemde Simmers

We kunnen niet wachten om de creaties van ArsenGirlGamingKrystinMyrieXoMake2TouchGamePlayJessamica92AviatorGamez en andere Simmers te zien! Daarnaast is het ook fijn om een paar tips van ze te krijgen en zoveel mogelijk uit je spel te halen.

8.Vertel verhalen

Een geweldige manier om de levens van je Sims te verdiepen, is door verhalen te vertellen. In De Sims Mobile neem je jouw Sims mee door de hoofdstukken van hun relaties, carrières en hobby’s. En als je ze voltooit, kun je kleding, woonvoorwerpen en meer ontgrendelen.

De Sims Mobile

9. Verbeter je levensstijl

Telkens wanneer je Sims iets toevoegen aan hun kledingkast, huis of carrière, wordt jouw levensstijlscore verbeterd. Hiermee krijg je toegang tot geweldige spullen om je huis en meer te verbeteren. Hoe laat jij jouw Sims opvallen?

10.Verzamel erfstukken om coole spullen te ontgrendelen

Met erfstukken kun je de coolste onderdelen van de game ontgrendelen. Als een Sim met pensioen gaat, laat deze een erfstuk achter waarmee nieuwe eigenschappen en carrières voor toekomstige generaties kunnen worden ontgrendeld.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *