Community blog: Ontmoet een SimGuru – SimGuruGill

De release van De Sims Mobile is nog maar maximaal vijf weken van ons vandaan en dus wordt er weer een van de ontwikkelaars van het mobiele spel aan ons voorgesteld: SimGuruGill.

Het is mooi om te zien hoe De Sims™ Mobile zich tijdens de preview heeft ontwikkeld. En nu de wereldwijde lancering dichterbij komt, willen we je graag voorstellen aan onze nieuwste SimGuru: SimGuruGill.

Kun je jezelf in het kort voorstellen?
Hoi, mijn naam is Brandon Gill. Ik ben mijn hele leven al gek op spelletjes en ik houd me al 20 jaar bezig met het ontwikkelen van games.
Wat is jouw rol bij De Sims Mobile?
Ik ben creative director voor De Sims Mobile. Dat betekent dat ik me voornamelijk bezighoud met de visie van de game. Ik stuur het ontwerpteam aan en zorg ervoor dat spelers kunnen genieten van de game.
Waar kijk je het meest naar uit als de game wereldwijd wordt gelanceerd?
Er zijn al veel ervaren spelers van De Sims en ik kijk ernaar uit dat bestaande leden van de community nieuwe spelers verwelkomen zodat ook zij kunnen ontdekken wat er zo leuk is aan De Sims.

SimGuruGill

Waarom ben je een SimGuru geworden?
Ik vind de ervaringen van spelers van De Sims Mobile erg belangrijk. Bij het maken van ontwerpbeslissingen houden we de spelers constant in ons achterhoofd. Ik vraag me telkens af wat spelers voelen, wat ze denken tijdens het spelen.
Wat vind je het leukst aan De Sims-reeks?
Ik houd van het verhaal van De Sims. Het is mooi om te zien hoe de verhalen en legendes van een aantal bekende karakters zich door de tijd heen heeft ontwikkeld. De community heeft veel invloed gehad op de creatieve ontwikkeling van de reeks en dat vind ik leuk. Dank aan alle spelers daarvoor!
Wat is je favoriete ijssmaak?
Dan zou ik zeggen, affogato. Een beetje espresso over een bolletje vanille-ijs. Heerlijk!

Bekijk de Twitter-account van SimGuruGill om hem te volgen en feedback op de game te geven.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *