Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Nieuwe Driedubbele Boostweek begonnen in De Sims 4

Naast de release van De Sims 4 Jungle Avonturen vandaag is er ook een nieuwe Driedubbele Boostweek gestart in De Sims 4! Ditmaal draait het opnieuw om de bevrediging van je Sims. Daarom kun je kiezen om óf je Sim’s verzamelde tevredenheidspunten te boosten met een factor drie, óf juist je Sim’s behoeften. De Boostweek duurt precies een week.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>