De Sims Mobile vanaf nu wereldwijd te downloaden

Sinds afgelopen mei is De Sims Mobile, het nieuwe mobiele De Sims-spel, al in verschillende landen uitgebracht, maar een wereldwijde release liet een stuk langer op zich wachten. Tot afgelopen nacht dan. Sinds gisteravond is het spel namelijk langzaamaan eindelijk wereldwijd uitgebracht op iOS en Android, en zou het nu overal wel beschikbaar moeten zijn. Via de onderstaande links kom je op de respectievelijke downloadpagina’s.

| App Store | Play Store |

Speel met het leven in De Sims Mobile

Hij is er! Hij is er! De Sims Mobile kan nu wereldwijd worden gedownload en we kunnen niet wachten om te zien hoe jij en je vrienden vorm geven aan de levens van je Sims. Aangezien er zoveel valt te ontdekken in de wereld van je nieuwe Sims, hebben we een snel overzicht samengesteld met de onderdelen die je kunt verwachten en wat De Sims Mobile tot een unieke ervaring maakt.

MAAK UNIEKE SIMS
In De Sims Mobile creëer je Sims met unieke uiterlijke kenmerken, kapsels, outfits, make-up en accessoires. Vervolgens stel je een weergaloze garderobe samen als je samenwerkt met Izzy Fabulous in de Modeboetiek. Je hoort het goed, je Sims hebben hun eigen stylist die de mooiste outfits kan ontwerpen. Sommige hebben zelfs speciale effecten, zoals de prachtige vlammenjurk! Daarnaast kun je karaktereigenschappen voor je Sims kiezen, zoals actief of muzikaal, en meer toevoegen naarmate je Sims meer levenservaring opdoen.

BOUW HET PERFECTE HUIS
Jij kunt een echt droomhuis ontwerpen voor je Sims en het volledig aanpassen met makkelijk te gebruiken lay-outs en ontwerpen. Kies uit tal van meubels, apparaten, decoraties en zelfs themacollecties om je Sims een speciaal huis te geven en alles te ervaren wat het leven te bieden heeft. Neem ze vervolgens mee naar buiten en ontdek fantastische locaties als een modestudio, restaurant en nachtclub. Verken deze nieuwe wereld met je Sims!

GEEF VORM AAN DE LEVENS VAN JE SIMS
Van carrières en hobby’s tot relaties en families, jij begeleidt de verhalen van je Sims. Kies voor een spannende carrière als modeontwerper of arts, of stort je op koken of gitaarspelen als interessante hobby. Onderhoud vriendschappelijke en romantische relaties met andere Sims en onderneem riskante acties zoals proberen te zoenen of het uitvinden van een experimenteel recept. Daarnaast kun je een gezin starten en een pad voor toekomstige generaties creëren door erfstukken achter te laten.

SPEEL SAMEN
Het geven en bezoeken van feesten met andere Sims is een geweldige manier om gezellige dingen te doen en beloningen te verdienen. Je kunt je fantastische huis laten zien, liefdevolle relaties ontwikkelen en zelfs besluiten om bij de Sims van andere spelers in te trekken. Maak kennis op feesten of in de stad en gebruik stickers om ze te laten weten of ze snoezig, sexy of geweldig zijn! Als je wilt, kun je meedoen aan speciale dagelijkse evenementen zoals de Park Speeddate of het Marktplein Muziekfeest.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

2 reacties

    1. De iPhone 5 staat niet bij de ondersteunde apparaten (pas vanaf 5s), dus ik vrees dat je simpelweg een te trage processor/videokaart hebt om het spel aan te kunnen

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *