Community blog: Het nieuwste uitbreidingspakket voor console komt binnenkort uit

Hoi Simmers!
We kunnen jullie met plezier meedelen dat het uitbreidingspakket De Sims 4 Aan het Werk naar Xbox One en PlayStation 4 komt op 20 maart 2018. Met drie gloednieuwe actieve carrières en nog veel meer heb je meer dan genoeg opties om het werkleven van je Sims op te bouwen en bakken Simdollars te verdienen. Er valt van alles te ontdekken in De Sims 4 Aan het Werk. Laten we beginnen met vijf leuke, nieuwe functies.

Eerste hulp bij… pretgevallen!
Jouw Sims kunnen nu voor hun werk levens redden, patiënten behandelen, operaties uitvoeren en de held uithangen. Ze kunnen zelfs baby’s ter wereld brengen. Dr. Sim, met spoed naar de operatiekamer!

CSI: Crime Sim Investigation
Word rechercheur en los misdaden op! Bestudeer plaatsen delict, ondervraag Sims en arresteer criminelen terwijl je je omhoog werkt van kadet tot politiecommissaris.

Pure wetenschap
Sim-wetenschappers bedenken de hele dag knotsgekke uitvindingen en verzamelen unieke monsters voor duivelse creaties, zoals de Simstraal. En zoals bij elk moreel dilemma kunnen je Sims zelf bepalen of ze het voor goed of voor kwaad willen gebruiken. Moewhahahaha!

Winkeltje spelen
Begin je eigen winkel, bijvoorbeeld een bakkerij, kledingwinkel, kunstgalerie of boekwinkel. Je kunt ieder aspect van je zaak binnen Bouwen aanpassen. Bepaal wat je te koop aan wil bieden, stuur je personeel aan en slijt je spullen aan je klanten. Kassa!

Nieuwe carrièrelocaties
Jouw Sims kunnen hun professionele dromen werkelijkheid maken met de vele nieuwe voorwerpen in de unieke carrièrelocaties en buurten, zoals het ziekenhuis, politiebureau en laboratorium. In het winkelcentrum komen alle bedrijven die je opgestart hebt samen. Het is de plek waar Sims hun zuurverdiende Simdollars uit kunnen geven.

BONUS: Sims van heel ver weg
Dit is een geheim dat we niet voor ons kunnen houden. Er zijn buitenaardse wezens naar de aarde gekomen. Met dit uitbreidingspakket kun je zomaar Sims uit de ruimte tegenkomen en de mysterieuze buitenaardse dimensie ontdekken!

Word de baas van de werkplek en maak je Sims supersuccesvol! De Sims 4 Aan het Werk is verkrijgbaar vanaf 20 maart 2018 op Xbox One en PlayStation 4.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *