Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Mobile

Bubbelbad Droomevenement begonnen in De Sims Mobile

In De Sims Mobile is zojuist het eerste evenement begonnen sinds de release afgelopen week: het Bubbelbad Droomevenement. Wees er snel bij, want je hebt namelijk maar één week de tijd.

Tijdens het evenement is het de bedoeling baddermuntjes (gele badeentjes) te verzamelen. Dat kun je doen door het voltooien van speciale missies en in-game evenementen. Met deze baddermuntjes kun je bubbelbad cadeautasjes kopen waarmee je speciale, nieuwe voorwerpen kunt verzamelen waaronder ook de jacuzzi! In totaal zijn er zo 11 nieuwe voorwerpen te verkrijgen die we ook allemaal al voorbij hebben zien komen in De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires.

4 gedachtes over “Bubbelbad Droomevenement begonnen in De Sims Mobile”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>