Community blog: Laat jouw stijl zien met De Sims Mobile en ASOS

De Sims Mobile

Het ASOS Modeshow evenement is begonnen in De Sims Mobile! Tijdens het evenement heb je de kans de speciale lentecollectie voor je Sims te ontgrendelen met behulp van onder andere de nieuwe fotografiecarrière.

De Sims Mobile en ASOS willen dat jouw Sims er te gek uitzien met de nieuwste modetrends. Daarom werken we samen en brengen jou De Sims Mobile x ASOS Modeshow! Via een serie evenementen en andere leuke activiteiten brengen je Sims en jij de ASOS voorjaarscollectie aan het voetlicht. Op. De. Catwalk. Prachtige dierenprints, ruitjesbroeken, lange regenjassen – alles waar een straatstijlgoeroe van droomt – zomaar in de wereld van jouw Sims! Je krijgt gloednieuw carrièremogelijkheden, met onder andere een flitsend apparaat. Kun jij raden wat het is?

De Sims Mobile

Vanaf vandaag kunnen jouw Sims over de catwalk lopen, ASOS-kleding ontgrendelen en nog veel meer. Zo kun jij jouw stijl laten zien:

  • Voltooi een serie evenementen waarin je Sims zich moeten voorbereiden op de Modeshow
  • Verdien tokens om uit te geven aan oufits van ASOS
  • Werk aan de fotografievaardigheden van je Sims met de nieuwe fotografische carrière
  • Scoor een kortingscode voor ASOS.com

Stel je voor hoeveel ‘cool’-stickers jouw Sims wel niet zullen krijgen met al die hippe outfits! Dit topevenement duurt niet voor eeuwig, fashionista’s. Dus zorg dat je je uitleeft tot de laatste dag, op 2 mei.

En natuurlijk moet je niet vergeten om je looks te delen via #ASOSxTHESIMSMOBILE. We kunnen niet wachten om jouw stijl te zien!

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *