Nieuwe bundel voor De Sims 4 op de console verkrijgbaar

De Sims 4 console

De Sims 4 heeft er op de console een nieuwe bundel bijgekregen. De eerste bundel zagen we meteen tijdens de release al met De Sims 4 Stedelijk Leven, Vampieren en Glamour Accessoires. Deze tweede bundel lijkt daar sterk op en bevat drie recentelijk uitgebrachte uitbreidingen: het uitbreidingspakket De Sims 4 Aan het Werk, het game pack Uit Eten en het accessoirespakket Coole Keukenaccessoires.

Het voordeel van deze bundel tegenover het los aanschaffen van de pakketten zit hem in de korting die je erbij krijgt: voor de bundel betaal je een totaal van 50 euro, voor alle pakketten los 70 euro. Via de links hieronder kun je de bundel aanschaffen mocht je dat willen:

| PlayStation 4: PlayStation Store | Xbox One: Microsoft Store |

Geniet van wat gastronomische pret met je Sims

Hoi, Simmers! Nu jullie De Sims 4 op console een beetje onder de knie hebben, willen we iets dieper ingaan op de meest watertandende eigenschap die een Sim kan hebben: fijnproever. Volgens het woordenboek is dat iemand die verstand heeft van lekker eten. Hetzelfde geldt voor elke Sim die je de eigenschap ‘fijnproever’ geeft. Deze verfijnde Sims hebben een iets beter ontwikkelde smaak dan anderen, dus maaltijden die ze eten kunnen verschillende gemoedstoestanden opleveren. Soms worden fijnproevers als kieskeurig of verwend bestempeld, maar wie zijn wij om daarover te oordelen? We moeten allemaal eten, dus is het fijn als het ook lekker smaakt! Laten we een paar manieren bekijken waarop je smulpapen deze eigenschap kunnen verbeteren en van welk eten ze ongemakkelijk of zelfs misselijk worden.

De Sims 4 console

Je bent wat je eet

Macaroni met kaas? Mwah. Tuinsalade? Gaap. Fijnproevers voelen zich prima hoor na het nuttigen van dit soort maaltijden. Maar waarom zou je voor prima gaan als je ook van je stoel kan worden geblazen? Het eten van gerechten en drankjes van goede kwaliteit levert meestal blije gemoedstoestanden op. Gegrilde zeebaars of een roerbakgerecht met kip bijvoorbeeld, maar daar heb je wel een hoger niveau van de eigenschap voor nodig. Probeer kooktechnieken met behulp van de computer te onderzoeken om je niveau te verbeteren.

Maagpijn

Fijnproevers krijgen de gemoedstoestand ‘ongemakkelijk’ na het nuttigen van eten of drankjes van mindere kwaliteit. Zeker als ze bedorven voedsel eten. Jakkes! Dat kampeertochtje klinkt sommige Sims misschien leuk in de oren, maar fijnproevers houden niet van worstjes en bonen in blik. Zij verlangen een iets verfijndere kampeerdersprak .

In mootjes

Maar het draait niet alleen om eten voor fijnproevers. Net zoals goede bijgerechten, past de eigenschap van een fijnproever uitstekend bij de kok- of mixologietak dus onthoud dat bij het kiezen van karaktereigenschappen. Je Sim kan sneller geïnspireerd raken door haute cuisine, favoriete recepten en mixologie met andere Sims te bespreken. Let op Sims die inspiratie hebben opgedaan om te koken. Ze zullen gelijk naar de keuken willen gaan om hun vaardigheden te oefenen. En als ze thuis aan het chillen zijn, willen ze het liefst kookprogramma’s kijken.

De Sims 4 Console

Al trek in De Sims 4? Er is nog veel meer heerlijk materiaal te ontdekken met de De Sims 4 Aan het Werk, De Sims 4 Uit Eten en De Sims 4 Coole Keukenaccessoires Bundel op Xbox One en PlayStation 4, nu verkrijgbaar!

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *