De Sims 4 Peuter Accessoires en Achtertuin Accessoires komen naar de console

De Sims 4 Achtertuin Accessoires

Na een wat rustigere periode zijn er nu eindelijk weer twee nieuwe pakketten voor de console aangekondigd. Volgende week dinsdag 22 mei 2018 komen namelijk de accessoirespakketten De Sims 4 Peuter Accessoires en Achtertuin Accessoires uit!

Beide pakketten lijken enigszins op elkaar aangezien ze allebei met nieuwe tuinvoorwerpen komen; geen vreemd moment om ze dan net nú te zien. In Achtertuin Accessoires vind je voornamelijk de echte tuinmeubelen en is de nieuwe waterglijbaan voor in de tuin de echte blikvanger. Peuter Accessoires richt zich – logischerwijs – juist meer op peuters met nieuwe speelafspraakjes en verschillende nieuwe speeltoestellen voor peuters. Zie voor meer informatie over beide pakketten ook het onderstaande community blog en trailer, of lees onze reviews (Peuter Accessoires; Achtertuin Accessoires) ervan door.

Tijd voor een lentefeest

De zon schijnt, de vogels tsjilpen en het wordt warmer, zowel buiten als in De Sims 4 op console! Er is geen betere manier om de lente te vieren dan met een feestje voor de hele buurt. Klinkt als een geweldig idee, toch? De kinderen eten op de grond en maken een puinhoop en een van die koters had net een woedeaanval. De ingehuurde chef-kok is te laat en de gasten komen al over een uur. Stressvol? Welnee!

Om het organiseren van feestjes een beetje makkelijker te maken voor de volwassen Sims hebben we twee lijsten samengesteld met alles wat je nodig hebt voor het perfecte feest. En met De Sims 4 Achtertuin Accessoires en De Sims 4 Peuter Accessoires, die allebei uitkomen voor PlayStation 4 en Xbox One op 22 mei 2018, krijgen families nog meer om van te genieten! Met al die fantastische mogelijkheden wordt het vast en zeker een leuke samenkomst. Dat wil zeggen, totdat een van die schattig peutertjes een noodgevalletje heeft!

Lijst voor tuinfeest

 • Een lekker grote kavel: een groot feest heeft veel ruimte voor versieringen nodig.
 • Kleurige potplanten: verfraai de boel met wat lentebloemen.
 • Stereo: met een goede geluidsinstallatie krijg je iedereen aan het dansen, zelfs oma.
 • Waterglijbaan: koel af en leef je uit met deze waterglijbaan. Hoeveel trucs kan jouw Sims leren? Je zal waarschijnlijk een aantal keer flink vallen voordat het lukt!
 • Buitengrill: geen feest is compleet zonder hotdogs, hamburgers en groenteburgers.
 • Vogelvoeder: verwen ook je gevederde vrienden. Het is immers een buurtfeest!
 • Aangepaste fontein: er zijn tal van manieren om een fontein te creëren waarmee je je gasten een gevoel van weelde geeft.
 • Relaxte kapsels: oké, dit is niet echt een feestvoorwerp, maar je Sims nippen liever aan hun ijsthee met een mooi kapsel.

De Sims 4 Achtertuin Accessoires

Lijst voor familiefeesten, ofwel De ‘je kan het’-lijst

 • Schattig kleuterkleding – de kleintjes van je Sims kunnen in stijl spelen in strepen, prints, rompertjes, T-shirtjes met vlinders en regenboogslofjes!
 • Schattige kinderkapsels – van geknipt en gestyled tot wild en weerbarstig, kies een kapsel dat past bij de persoonlijkheid van je peuters.
 • Glijbanen en kruiptunnels – welk kind wil nou van de glijbaal glijden of door een kleurrijke tunnel kruipen?
 • Ballenbak – piepkleine Sims kunnen onderduiken in deze doldwaze, klassieke hit voor kinderfeestjes.
 • Sfeervolle verlichting – zorg dat alles klaar is voor een avond onder de sterren.
 • Speelruimtedecoraties – maak een ruimte waar kinderen zich helemaal thuis voelen, met felgekleurde kleedjes, kussens en speelgoed.

De Sims 4 Peuter Accessoires

Ontspan met een glas limonade (of een sapje) en geniet van de lentesfeer door de vrienden, familie en buren van je Sims uit te nodigen voor het ultieme feest! Hebben we nog essentiële ingrediënten voor het leukste Sims-feest gemist? Vertel het ons op de Forums, en volg ons op Twitter en Instagram, vind ons leuk op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *