Community blog: Weer of geen weer, zet je schrap

De Sims 4 Jaargetijden

JAAR-GETIJDEN! JAAR-GETIJDEN! JAAR-GETIJDEN!

Simmers, we hebben jullie luid en duidelijk gehoord. Dus is het tijd om een van onze grootste, mooiste en meest stormachtige pakketten ooit te onthullen. De Sims™ 4 Jaargetijden* komt op 22 juni 2018 naar de PC en Mac!

Stel je dit voor: een pak sneeuw dwarrelt zachtjes neer uit de lucht. Er knispert een warm vuur in de open haard. Iedereen draagt warme truien. Er is warme chocolademelk (met slagroom). Het huis is prachtig aangekleed voor de feestdagen.

Kun jij de dennennaalden al ruiken? Zie je de fonkelende lampjes? Kun jij je voorstellen hoe dit jouw game voor altijdzal veranderen? We vinden het zo spannend om je te laten zien hoeveel invloed het Jaargetijden Expansion Pack op je Sims zal hebben. Om je alvast een beetje een idee te geven, zijn dit de voornaamste onderdelen:

  • Vier prachtige jaargetijden: van frisse sneeuwbuien tot broeiende hitte, elke wereld wordt op een unieke manier door de jaargetijden beïnvloed.
  • Seizoensactiviteiten: verzin een winterverhaal met schaatsen, sluit vriendschap met een magische vogelverschrikker tijdens de herfst, geniet van een romantisch onderonsje tijdens een stortbui of geeft een zomers zwembadfeest.
  • Kalender en feestdagen: zet traditionele feestdagen in de kalender of verzin je eigen feestdag! Nodig vrienden en familie uit om de feestdagen te vieren, compleet met tradities, cadeaus en speciale gasten.
  • Tuiniercarrière: begin aan een bloeiende tuiniercarrière en word botanist of bloemschikker.

O, en vergeet niet om Boostweek in je kalender te zetten ( 24 mei 2018, 10.00 uur PST tot 7 juni 2018, 10.00 uur). CET.

Dat was het voor nu, Simmers. Zoals altijd bedankt voor jullie toewijding aan deze geweldige community van spelers, makers en gewoonweg fantastische mensen.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

3 reacties

  1. Lees ik dat goed? Eigen feestdagen verzinnen? Geweldig, eindelijk kan ik de feestdagen die ik voor mijn Sims in Center City bedacht heb echt zien gebeuren en niet alleen in mijn hoofd! Ik heb mijn familie ook gevraagd wie de gekste en origineelste feestdag kan verzinnen.

    1. Ja, dat staat er inderdaad. Ik vond het in eerste instantie ook een beetje om te zien, maar als het goed uitgevoerd wordt, dan kan het inderdaad echt een geweldige toevoeging zijn

      1. Als het waar is wat er staat dan kan ik Amerikaanse feestdagen gaan parodiëren. (mijn Sims wereld speelt zich af in een land wat een parodie is op de VS)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *