Community blog: Maak kennis met de Climates

De Sims 4 Jaargetijden

Hallo, Simmers! We vinden het te gek dat we eindelijk het De Sims™ 4 Jaargetijden Expansion Pack aan kunnen kondigen.* Het is niet alleen een fan-favoriet en het op een na populairste verzoek na De Sims 4 Honden en Katten, maar het is ook een favoriet voor velen van ons team. De Sims 2 Seizoenen was het derde pakket dat ik in mijn carrière maakte en het is me altijd dierbaar gebleven.

Een fantastisch pack als De Sims 4 Jaargetijden heeft een creatieve benadering nodig. Het is een basispakket dat spelers helpt om allerlei verhalen te vertellen als het weer, de feestdagen en jaargetijden de dagelijkse levens van Sims beïnvloedt. Over verhalen gesproken… in de aankomende weken zullen we jullie kennis laten maken met de familie Climate en een jaar uit hun levens delen. Nieuwsgierig naar de naam? Het gerucht gaat dat Climate een heel traditionele naam is uit San Myshuno. Het is maar dat je het weet!

De Sims 4 Jaargetijden

De Climates zijn een doorsnee familie. Janine Climate, oftewel mama, houdt van warme kleren en daarom is de komst van herfst en koeler weer haar favoriete deel van het jaar. Hier begint dan ook haar verhaal. Zet ‘m op, moeders!

Arthur Climate, oftewel papa, houdt van koeler weer en de regen dus beginnen we zijn verhaal in de lente. Als de sneeuw ophoudt, houden ook de activiteiten in de kou op. Een nieuwe dag, een nieuwe manier om van het buitenleven te genieten!

Summer Climate houdt van… iemand een idee? Als je ‘zomer’ dacht, dan zit je helemaal goed. Zal ze met haar vuurronde haar rebelleren of juist het hele seizoen aan het zwembad chillen? We houden je op de hoogte!

En tot slot, winter. We kunnen niet veel over de winter vertellen, behalve dat het met wat onverwachte familieleden te maken heeft. Dit is een spoiler-vrije introductie, dus daar wilden we het bij laten.

We laten je een jaar uit het leven van deze familie zien met een heleboel leukigheden uit het pack, maar het stopt niet bij De Sims 4 Jaargetijden. Je zult nog veel meer personages, onderdelen en elementen uit de volledige De Sims 4-catalogus tegenkomen. We willen je laten zien hoe Jaargetijden De Sims 4 verbetert en waarom wij denken dat het een van de beste ervaringen is die we ooit hebben gemaakt.

We hopen dat jullie genieten van een jaar met de Climates, en we kunnen niet wachten om jullie eigen verhalen te zien! De personages zijn beschikbaar via de galerie en je hebt De Sims 4 Jaargetijden nodig om te spelen. Vanaf daar is het verhaal, zoals altijd, helemaal aan jou. Wijzig je de verhaallijn, zorg je voor wat spannende wendingen of verander je radicaal alle Climates?

SimGuruGrant, oftewel Grant Rodiek

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *