Glazen daken komen gratis voor alle De Sims 4-spelers

In de trailer en screenshots van De Sims 4 Jaargetijden gisteravond we gisteravond al een soort tuinkas, uiteraard horende bij de nieuwe tuiniercarrière. Daarbij zagen we ook steeds een glazen dak en daarvan heeft SimGuruGrant nu ook op Twitter bevestigd dat dat in een gratis update voor iedereen zal komen. Ook zonder het uitbreidingspakket te kopen, kun je dus aan de slag gaan met deze nieuwe daken.

De Sims 4 Jaargetijden

Die update volgt dan waarschijnlijk vlak voor de release volgende maand. Aangezien De Sims 4 Jaargetijden op vrijdag 22 juni 2018 uitkomt, zal een update op donderdag 14 juni 2018 het meest waarschijnlijk zijn.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *