Community blog: Lenteklaar met Jaargetijden

De Sims 4 Jaargetijden

Er waait een briesje. Er hangt heel wat stuifmeel in de lucht. En het niezen is niet van de lucht. Dan kan het niet anders dan lente zijn in het De Sims 4 Jaargetijden Expansion Pack! Nieuwsgierig naar wat voor pret je allemaal kunt verwachten in de lente- en zomermaanden? Lee dan verder lieve Simmers. Want het gaat er verhit aan toe tijdens deze twee jaargetijden.

Als het regent, valt het met bakken uit de lucht

Goed, laten we over het weer praten. Wacht, wat is dat voor geluid? Ploink. Ploink. Flits-flits-boem! Een onweersbui? Ja, een onweersbui! En onweersbuien maken Sims vaak erg nerveus. Ieks! Zoek een plek om te schuilen en lach door je tranen heen want dit is nu eenmaal het leven.

Het moraal van dit korte verhaal? Bekijk eerst het weerbericht voordat je plannen onderneemt. Voor wat extra bescherming kunnen Sims een paraplu openklappen om zich tegen de natte druppels te wapenen. Maar ze kunnen uiteraard ook in een plas springen! Maar kijk uit voor bliksem. Sims die te lang in een onweersbui blijven hangen lopen kans op verwonding of zelfs een bezoekje van Magere Hein. Ai. Wat een rottige manier om te gaan.

De Sims 4 Jaargetijden

Het wordt hier al aardig warm

Als het zomer is, kan het aardig hot worden! En niet op een O jaa! manier… Zorg dat je Sims hun zomeroutfits aantrekken, anders lopen ze de kans oververhit te raken. En wat is er nu leuker dan af te koelen met een duik in het zwembad? De laatste die erin gaat . . . is een pijnlijk ongemakkelijke Sim. Kleintjes zullen dol zijn op het rondspetteren in het nieuwe kinderbad. Daarnaast is er een nieuwe schommelset, klaar om blijvende zomerherinneringen mee te verzinnen.

En nu we het toch over weersomstandigheden hebben, moeten we je waarschijnlijk iets over de thermostaat vertellen waarmee je de temperatuur in de huizen van je Sims kunt regelen. En met regelen bedoelen we tal van dingen. Een vreemdgaand vriendje laten zweten, een hele familie bij elkaar laten kruipen om de kou te overleven. Er zijn zoveel pesterige opties. Lastig om er maar eentje te kiezen.

We hopen dat je uitkijkt naar het idee achter het De Sims 4 Jaargetijden Expansion Pack, dat op 22 juni 2018 voor de PC en Mac wordt uitgebracht.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *