Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Jaargetijden

Livestream van De Sims 4 Jaargetijden op 15 juni

SimGuruKate heeft gisteren de datum bekendgemaakt waarop er een livestream gehouden zal worden van De Sims 4 Jaargetijden: 15 juni 2018. Dat valt daarmee een kleine week na EA Play waarop De Sims 4 Jaargetijden ook al te spelen zal zijn, maar het zal wel de eerste dag zijn waarop het grote publiek het uitbreidingspakket voor het eerst te zien zal krijgen. De livestream begint om 20:00 uur en zal tegen die tijd live op onze homepage te volgen zijn.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>